دوشنبه ٠٦ خرداد ١٣٩٨
سال 98؛ سال رونق تولید گرامی باد
پیوندهای مهم

تماس با حراست
آدرس پست الکترونیکی حراست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
herasat@yums.ac.ir
اخبار > راه اندازی رشته کارشناسی پیوسته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج


  چاپ        ارسال به دوست

راه اندازی رشته کارشناسی پیوسته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با راه اندازی رشته علوم و صنایع غذایی(گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) مقطع کارشناسی پیوسته در این دانشگاه موافقت نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان؛ دکتر نازآفرین حسینی افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون با راه اندازی 3 رشته تخصص بیهوشی، کرشناسی ارشد اطفال و کارشناسی صنایع غذایی در دانشگاه علوم پزشکی استان موافقت شده که در مجموع تعداد رشته های دانشگاه از 26 رشته به 29 رشته افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته صنایع غذایی 15 نفر در یک دوره است، ادامه داد: تعداد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از یک هزار و 886 در سال 1395 به 2 هزار و 101 نفر در سال 1397 افزایش یافته است.

دکتر حسینی راه اندازی دانشکده داروسازی و رشته های دستیاری تخصصی یورولوژی و روانپزشکی، رشته های دکتری تخصصی میکروب شناسی، بیوشیمی، علوم تشریح، پرستاری، آموزش بهداشت و بهداشت محیط و در مقطع کارشناسی ارشد؛ راه اندازی رشته های مامایی، علوم تغذیه، اتاق عمل، هوشبری، شیمی دارویی، آموزش پرستاری، مدیریت پرستاری و فیزیولوژی را از جمله رشته هایی دانست که مقدمات راه اندازی آنها ایجاد و یا در حال ایجاد است.

وی اذعان داشت: در صورتی که سیاست های وزارت متبوع اجازه دهند، در صدد هستیم طی دو سال آینده مجوز این رشته ها را از شورای گسترش نیز اخذ نماییم.5

 

 


١٢:٥٩ - شنبه ٢٢ دی ١٣٩٧    /    شماره : ٢٣٠٨٩    /    تعداد نمایش : ١٧٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اخبار مرتبط

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به  دانشگاه علوم پزشكي ياسوج است.
طراحی و راه اندازی : اداره روابط عمومی با مشارکت اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه